20.09.2009

Çok mütevazıyımdır canım!!!

Floyd Mayweather - Juan Manuel Marquez maçının Fox'daki yayınında yorumcu olarak bulunan yarı orta siklette WBC Uluslararası Şampiyonu ve EBU Avrupa Şampiyonu olan Selçuk Aydın aşağı yukarı şöyle diyordu:
Yabancıları çok fazla gözümüzde büyütüyoruz bazen. Mesela şimdi Manuel Marquez mi Selçuk Aydın mı? Selçuk Aydın. Yani kendim olduğum için söylemiyorum.
Çok iyiydi be Selçuk. İşte olay budur. Umarım hep böyle alçak gönüllü olursun.

Arka arkaya 3-5 kombine yumruk atınca yorgunluktan bitip, groki olan rakibe saldırıp nakavk yapmaya teşebbüs bile edemeyen birinin, kendini Juan Manuel Marquez gibi 3 farklı siklette Dünya Şampiyonluğu kemeri kazanmış ve neredeyse efsaneleşmiş birini böylesine küçümsemesi biraz trajikomik oldu. Marquez normal kilosunun oldukça üzerine çıktığı için her zamanki çabukluğundan, bol bol yumruk atan yapısından oldukça uzaktı ve Mayweather karşısında resmen ezildi ama yine de Selçuk'un kendini olmadığı noktalarda görmesi de oldukça tehlikeli ve üzücü bir durum. Eksiklerini görmesi ve biraz daha yerini bilir şekilde konuşması gerekir diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder